ZBROJOWNIA
  Top » Katalog » Pistolety maszynowe » PM AEG i AEP » GX-PM5-PDW » Recenzje Moje Konto  |  Zawartość koszyka  |  Zamówienie   
Kategorie
KOMIS (2)
MODELE TUNINGOWANE (5)
CUSTOM GUNS (1)
Drony (1)
Pistolety (22)
Rewolwery (1)
Pistolety maszynowe (5)
  PM AEG i AEP (5)
  PM Gazowe
Karabiny szturmowe (79)
Karabiny maszynowe
Karabiny wyborowe (7)
Strzelby (3)
Granatniki, granaty (3)
Amunicja, Gazy, Silikony (48)
Magazynki (56)
Baterie i ładowarki (25)
Akcesoria (61)
Części zewnętrzne (19)
Części wewnętrzne (187)
Części do pistoletów (1)
Części do karabinów wyborowych
Optyka i celowniki (24)
Wyposażenie taktyczne (378)
Artykuły obronne (5)
Noże (6)
Prasa (10)
Gadżety
Usługi (20)


Producenci
Nowości więcej
Glock 17 Metal Slide
Glock 17 Metal Slide
699,00zł
Wyszukiwanie
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Informacje
Regulamin
Bezpieczeństwo i Polityka Cookies
Sklep stacjonarny
Kontakt



PM5K PDW [G5]
[GX-PM5-PDW]
499,00zł 379,99zł
od Witold Janosik Data Dodania: piątek, 09 kwiecień 2010
rączka jest dlatego lolku bo to jest wydanie "mini"

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od Wojtek Kozłwoski Data Dodania: sobota, 31 październik 2009
Broń wykonana bardzo dobrze!!! Lecz w tej broni nie ma zednej szyny montażowej !!!!!!!!!!!! Więc ..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
od Dawid Markowicz Data Dodania: wtorek, 06 październik 2009
Replika jest wykonana przyzwoicie i ma superowe osiągi. Polecam ją ze względu na mobilność - zmieści..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od Maciej Kozioł Data Dodania: piątek, 17 kwiecień 2009
Broń idealna do CQB świetnie sprawdza się też w warunkach terenowych na dystansie ok. 20m , celność,..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od Małgorzata Ziarkowska Data Dodania: poniedziałek, 12 styczeń 2009
mam dylemat czy kupic z kolba czy bez... strzelalam juz z tej broni tyle ze z kolba no i jakos mi po..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
od Adam Niepokój Data Dodania: środa, 17 wrzesień 2008
cóż... karabin sam w sobie dobry: szybki, celny ale niestety duży magazynek mi coś nie hula i dlateg..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
od Hubert Dziewięcki Data Dodania: wtorek, 12 luty 2008
Jestem naprawdę mile zaskoczony. Wykonanie repliki jest naprawdę extra i trzymając ją w rękach nie c..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
od Piotr Dworakowski Data Dodania: piątek, 18 maj 2007
Kupiłem te AEG Specyfikacja: Gear Box: Wersja 3 Magazynek: 28/230 Kul Długość: 393/629mm Długoś..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
od Tomasz Kordula Data Dodania: wtorek, 15 maj 2007
zakupiłem ten pistolet maszynowy z obawą przed słabą jakością wykonania ze względu na zupełnie nie z..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 9 (z 9 znalezionych) Stron:  1 
Powrót Napisz Recenzję

Do Koszyka

Koszyk więcej
...jest pusty
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Nie pamiętasz hasła?

Bezpieczne logowanie

Nowe konto
Producent
GALAXY
Inne produkty
Powiadomienia więcej
Informowanie o ProduktachInformuj mnie o aktualizacjach produktu PM5K PDW [G5]
Promocje więcej
LA M4 SBR Wolf Grey [DY-43]
LA M4 SBR Wolf Grey [DY-43]
1370,00zł
1099,99zł
Recenzje więcej
PM5K PDW [G5]
rączka jest dlatego lolku bo to jest wydanie "mini"-
; ..

5 z 5 Gwiazdek!

Copyright © 2006-2018 Zbrojownia ASG.

Powyższa strona internetowa należy do firmy LS Trading i podlega ochronie prawnej. Zdjęcia, opisy produktów oraz inne teksty, a także wszelkie materiały graficzne stanowia wyłaczna własnosć LS Trading i podlegaja ochronie zgodnie z Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Kopiowanie w częsci lub całosci materiałów zawartych na tej stronie jest zabronione.