ZBROJOWNIA
  Top » Katalog » Recenzje Moje Konto  |  Zawartość koszyka  |  Zamówienie   
Kategorie
KOMIS
MODELE TUNINGOWANE
Wiatrówki
Pistolety (4)
Rewolwery
Pistolety maszynowe
Karabiny szturmowe (5)
Karabiny maszynowe
Karabiny wyborowe (1)
Strzelby
Granatniki, granaty
Amunicja, Gazy, Silikony (18)
Magazynki (21)
Baterie i ładowarki (8)
Akcesoria (18)
Części zewnętrzne (10)
Części wewnętrzne (86)
Części do pistoletów
Części do karabinów wyborowych
Optyka i celowniki (2)
Wyposażenie taktyczne (61)
Artykuły obronne (1)
Noże i maczety (1)
Prasa (1)
Gadżety
Usługi (2)


Producenci
Nowości więcej
Ładownica typu Trauma Kit Multicam
Ładownica typu Trauma Kit Multicam
29,00zł
Wyszukiwanie
 
Wpisz słowo aby wyszukać produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Informacje
Regulamin
Bezpieczeństwo i Polityka Cookies
Sklep stacjonarny
Kontakt



Zobacz Co Napisali Inni Zobacz Co Napisali Inni
Sprężyna M140 od Damian Kozarski Data Dodania: poniedziałek, 20 stycznia 2014
Sprężyna M140 Bardzo mocna i twarda sprężyna. W zasadzie robi to co powinna i tyle, ale doradzałbym wzmocnić wszys..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
G36C [JG0608] od Krzesimir Pszenny Data Dodania: piątek, 01 marca 2013
G36C [JG0608] Kupiłem tę replikę jakiś czas temu i jestem baaardzo zadowolony ;) Dobra jakoś wykonania, zasięg, ce..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Gumka Hop-up silikonowa od Piotr Reyman Data Dodania: środa, 07 listopada 2012
Gumka Hop-up silikonowa Gumka rozpadła się podczas montażu, jest niezwykle delikatna... >>> Recenzja raczej bardzo subi..

Ocena: 1 z 5 Gwiazdek! [1 z 5 Gwiazdek!]
Łożyska kulkowe 6mm od Marcin Dąbrowski Data Dodania: czwartek, 20 września 2012
Łożyska kulkowe 6mm idealnie pasują i do szkieletu gearboxa v7 jak i jego zębatek, zwiększył mi sie rof mimo silniejszeg..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Kulki 0,25g G&G 4000szt. od Konrad Wołkowicz Data Dodania: czwartek, 02 sierpnia 2012
Kulki 0,25g G&G 4000szt. Kulki świetne,polecam wszystkim.Bardzo ładnie latają.Żadnych zacięć.Super.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Mid-cap do G36 [DB] od Krzysztof Biodrowski Data Dodania: piątek, 08 czerwca 2012
Mid-cap do G36 [DB] Nie odbiega niczym od stckowych capów. Wykorzystany plastik nie wygląda zbyt realistycznie, jednak w..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Kulki 0,25g G&G 4000szt. od Piotr Czyżewski Data Dodania: piątek, 01 czerwca 2012
Kulki 0,25g G&G 4000szt. Na wstępie chciałbym podziękować zbrojowni za bardzo szybką realizację zamówienia! Kuleczki zamówiłe..

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
G36C [JG0608] od Mateusz Bury Data Dodania: niedziela, 06 maja 2012
G36C [JG0608] karabinek nie jest zły ale nie jest też rewelacyjny zasieg przy ustawionym hopie to 25-30m potem ku..

Ocena: 4 z 5 Gwiazdek! [4 z 5 Gwiazdek!]
Kulki 0,25g G&G 4000szt. od Jacek Piecyk Data Dodania: piątek, 13 stycznia 2012
Kulki 0,25g G&G 4000szt. Spoko kuleczki! Ładnie śmigają! Polecam wszystkim!!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Szybkoładowarka do kulek od Piotr Mikus Data Dodania: sobota, 07 stycznia 2012
Szybkoładowarka do kulek Wszystko sprawnie działa,szybkoładowarka jest przeźroczysta co jest dużym plusem.

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 10 (z 46 znalezionych) Stron:  1  2  3  4  5  [Następna >>] 
Koszyk więcej
...jest pusty
Zaloguj się
Adres E-mail:
Hasło:

Nie pamiętasz hasła?

Bezpieczne logowanie

Nowe konto
Bestsellery
01.Kulki 0,25g G&G 4000szt.
02.Nabój CO2 MOSA
03.Szybkoładowarka do kulek
04.Kulki 0,20g G&G 5000szt.
05.Gumka Hop-up silikonowa
06.Nabój CO2 MOSA 50-pack
07.Hi-cap do M16/M4 [DB]
08.Gumka Hop-up wzmocniona, zielona [G&G]
09.Wtyk ładowarki męski mały
10.Kulki 0,25g Rockets 4000szt.
Promocje więcej
Magazynek CO2 do HI-Capa WE
Magazynek CO2 do HI-Capa WE
149,00zł
125,00zł
Recenzje więcej
G36C [JG0608]
karabinek nie jest zły ale nie jest też rewelacyjny za-
sieg ..

4 z 5 Gwiazdek!

Copyright © 2006-2020 Zbrojownia ASG.

Powyższa strona internetowa należy do firmy LS Trading i podlega ochronie prawnej. Zdjęcia, opisy produktów oraz inne teksty, a także wszelkie materiały graficzne stanowia wyłaczna własnosć LS Trading i podlegaja ochronie zgodnie z Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Kopiowanie w częsci lub całosci materiałów zawartych na tej stronie jest zabronione.